ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΛΑΤΡΕΨΑ το E-Learning Program! Είμαι ομοιοπαθητικός, μελετώ τον Hahneman και ασκώ την Ομοιοπαθητική στο Los Angeles εδώ και 17 χρόνια. Ήθελα να παρακολουθήσω αυτό το course ώστε να έχω καλύτερη εικόνα για τα "Levels of Health" (Επίπεδα Υγείας). Αποφάσισα να παρακολουθήσω όλο το πρόγραμμα διότι θα αποκτούσα την καλύτερη δυνατή αντίληψη για τα Επίπεδα Υγείας όταν αυτά διδάσκονται ταυτόχρονα με τη Θεωρία και τη Λήψη Ιστορικών. Το απήλαυσα πολύ και είμαι πολύ υπερήφανη που το παρακολούθησα! Τώρα μπορώ να λέω: " !!! Πως είναι δυνατόν κάποιος ομοιοπαθητικός να θεραπεύει έναν ασθενή χωρίς να έχει την γνώση αυτών των πληροφοριών;" Αποτελεί αναμφίβολα αναπόσπαστο μέρος της θεραπευτικής διαδικασίας, αφού μας δίνει τόσες πολλές πληροφορίες για τη μέθοδο θεραπείας των ασθενών μας, όπως πόσο καιρό θα διαρκέσει, πόσα φάρμακα θα χρειαστούν και τους λόγους για τους οποίους παρατηρούνται συγκεκριμένες αντιδράσεις μετά από την λήψη κάποιου φαρμάκου. Μετά την εκπαίδευσή μου συνειδητοποίησα ότι στο παρελθόν, όπως και πολλοί άλλοι ομοιοπαθητικοί, είχα καταλήξει σε λανθασμένα συμπεράσματα αναφορικά με κάποιες αντιδράσεις των ασθενών μου, διότι δεν εγνώριζα το Επίπεδο Υγείας τους. Η γνώση που έχω τώρα με έχει βοηθήσει να καταλάβω και να καθορίζω ένα ακριβές σχέδιο της διαδικασίας θεραπείας των ασθενών μου. Εμπεδώστε τα Επίπεδα Υγείας και μελετήστε τα παράλληλα με τις γνώσεις που μας δίνει ο Hahnemann και αυτό θα αλλάξει την πρακτική σας! George Vithoulkas, σας ευχαριστώ για όλα τα χρόνια της εμπειρίας σας τα οποία ενσωματώσατε σε αυτόν τον εκπαιδευτικό κύκλο! Εκτιμώ υπερβολικά αυτό το δώρο!"

Deborah Vidal RS Hom (NA), CCH

Στο πρόσωπο του Γιώργου Βυθούλκα βρήκα τελικά τον Δάσκαλό μου για πάντα. Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσω το πόσο αισθάνομαι τώρα που σώθηκα από το να εγκαταλείψω την άσκησή μου στην Ομοιοπαθητική μετά από περισσότερα από 12 χρόνια παθιασμένης μελέτης και αγάπης για αυτήν, ακολουθώντας την διδασκαλία άλλων ομοιοπαθητικών. Μου έδωσε τελικά τις απαντήσεις σε όλους τους εσωτερικούς μου προβληματισμούς τους οποίους “κουβαλούσα" για χρόνια, συχνά όντας ακόμη και θυμωμένη καθώς σκεπτόμουν: "Δεν είναι δυνατόν να μην είναι σε θέση κανείς να μου εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο, σε συγκεκριμένο χρόνο, η εμφάνιση ενός οξέως μετά από 3 ημέρες της λήψης του συνταγογραφημένου φαρμάκου, να είναι καλό ή κακό σημάδι για την εξέλιξη ενός περιστατικού". Είμαι τόσο βαθειά εντυπωσιασμένη από το πάθος του Καθ. Γιώργου Βυθούλκα. Δεν ενδιαφέρεται μόνον για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, ενδιαφέρεται για την υγεία όλου του κόσμου, για τον πλανήτη μας. Το σύστημά του είναι φανταστικά οργανωμένο, 200% αξιόπιστο, κάθε υποστήριξη είναι ανθρώπινη, επαρκής, φιλόξενη και έγκαιρη. Αγαπώ την αίσθηση του humor του και η αυθεντικότητά του είναι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η!!! Μέσα από το E-learning του επί τέλους κρατώ στα χέρια μου τα σωστά εργαλεία. «Δεν ψαρεύω πλέον στην θάλασσα» (Γερμανικό ρητό) Τώρα πλέον γνωρίζω τι κάνω. Είμαι πολύ περισσότερο σίγουρη στο να συνταγογραφώ και απολαμβάνω πολύ περισσότερο το να εργάζομαι με τους ασθενείς μου. Αυτό το course αξίζει το κάθε ευρώ που έδωσα και το τιμολόγιο για τα μαθήματα είναι το μόνο που πραγματικά αγαπώ. Η μεγαλύτερη μου ευχή είναι να συναντηθώ προσωπικά με τον Καθ. Βυθούλκα διότι προς το παρόν περνώ πάρα πολλές ώρες μαζί του μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου. Μην χάνετε χρόνο και χρήματα. Μάθετε από τον Γιώργο Βυθούλκα. Αυτός είναι ο προσωπικός, έντονος, σύντομος δρόμος σας για την ουσία αυτών τα οποία χρειάζεστε!! Και θα το λατρέψετε!!!

Ellen Kunz, ομοιοπαθητικός

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα – απαιτεί πολύ περισσότερη δουλειά από ό,τι περίμενα αλλά αποδείχτηκε ότι είναι πολύ εμπνευσμένο. Είναι πολύ όμορφο να βρίσκεις έναν Δάσκαλο, ο οποίος είναι συγχρόνως προσγειωμένος, πολύ σοφός και με αίσθηση του humor! Τα video του έχουν μεγάλη διορατικότητα, αποδίδουν μία πραγματική αίσθηση της εμπειρίας του Καθηγητή και βοηθούν στο να αντιληφθείς τι είναι καλό και τι κακό στην άσκηση της Ομοιοπαθητικής. Αισθάνομαι ότι πραγματικά έμαθα πάρα πολλά σε χρονικό διάστημα μόλις 6 μηνών – πολλές ευχαριστίες σε όλους όσοι ασχολούνται και συνδράμουν σε αυτό το έργο!

Steve Ashmore, ομοιοπαθητικός

Αυτός το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με βοήθησε πάρα πολύ στην καθημερινή μου άσκηση ως ομοιοπαθητικός. Χάρη στην Θεωρία, έχω πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν συνταγογραφώ, διότι τώρα πλέον γνωρίζω τι κάνω με τους ασθενείς μου. Επίσης, με την γνώση την οποία απέκτησα για τα φάρμακα, μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω μικρότερα όπως το Asarum, το Aurum, το Βufo, κ.λπ. με πολύ καλά αποτελέσματα. Μπορώ με περηφάνια να πω ότι οι ασθενείς μου οι οποίοι, ήταν πολύ σκεπτικοί στην αρχή της θεραπευτικής διαδικασίας, αρχίζουν να εμπιστεύονται την Ομοιοπαθητική και η υγεία τους έχει βελτιωθεί. Θαυμάζω τον Γιώργο Βυθούλκα για την μέθοδο με την οποία διδάσκει την Ομοιοπαθητική και θα αποτελεί πάντοτε έμπνευση για μένα.

Luann Patricia King, ομοιοπαθητικός

Θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη για το πρόγραμα e-learning. Θεωρώ ότι αυτά τα μαθήματα είναι γεμάτα από γνώση (και ψυχή!), εντατικά και συγχρόνως διασκεδαστικά. Η ζωντανή περιγραφή των φαρμάκων, των περιστατικών και της θεωρίας - χρωματισμένων, φωτισμένων και ζωντανά παρουσιασμένων, με τη συνοδεία ιστοριών από τον «Δάσκαλο» - ανέδειξε τον εκπαιδευτικό κύκλο (αλλά και τον Γιώργο Βυθούλκα) σε μία πολύ καλή συντροφιά κατά την διάρκεια των μηνών, οι οποίοι πέρασαν γρήγορα από τότε που υπέγραψα για να συμμετάσχω. Πάνω απ’ όλα αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την δυνατότητα η οποία μου δόθηκε να ισορροπήσω μεταξύ της εικονικής του παρουσίας μέσω του e-learning και των live θερινών μαθημάτων στην Αλόννησο.

Ahmad S. Kohl

Σήμερα, εκατομμύρια άνθρωποι προσπαθούν με την ομοιοπαθητική να θεραπεύσουν αυτούς που υποφέρουν, με “ανάμεικτα" αποτελέσματα. Αυτό συμβαίνει διότι μερικοί από τους επαγγελματίες δεν έχουν την σωστή εκπαίδευση. Αν κάποιος θέλει να γίνει πραγματικός θεραπευτής και να μάθει αυτή την όμορφη και πολύπλοκη επιστήμη, υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα E-LEARNING στο οποίο ο καλύτερος ομοιοπαθητικός στον κόσμο, ο Καθηγητής Γεώργιος Βυθούλκας, θα μοιραστεί μαζί σας τις γνώσεις του και την πάνω από 50 έτη εμπειρία του.

Dan Horvath

Αγαπητοί φίλοι της Ομοιοπαθητικής, αυτή είναι η τελευταία μου μέρα παρακολούθησης των διαλέξεων. Μου άρεσε τόσο πολύ να έχω την Ακαδημία της Αλοννήσου στο δωμάτιο πρακτικής μου, να συμμετέχω στο πρόγραμμα E-Learning. Θα προτιμούσα να συνεχιστεί αυτό για πάντα! Με ένα δάκρυ στα μάτια λέω αντίο. Για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη γνώση που μας προσφέρεται σε αυτό το μάθημα, φοβάμαι ότι δεν θα βρω τις σωστές λέξεις, θα κάνω μόνο μία προσπάθεια: "Ήμουν τυφλή αλλά τώρα αρχίζω να βλέπω" Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο Βυθούλκα. Ευχαριστίες σε όλους για την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την επικοινωνία.

Anja Sichart

Η συμμετοχή μου στον εκπαιδευτικό κύκλο e-learning με τον Καθηγητή Γιώργο Βυθούλκα υπήρξε μία από τις πιο εμπνευσμένες και δημιουργικές περιόδους μάθησης στη ζωή μου. Σε αντίθεση με άλλες σπουδές, ανωτέρου επιπέδου, είτε online είτε διά ζώσης, έχω αποκτήσει τη γνώση από την εμπειρία του Γιώργου, η οποία έδωσε ζωή στα βιβλία. Αυτή η πρακτική εφαρμογή της παραδοσιακής σοφίας της Ομοιοπαθητικής (μαζί με παρατηρήσεις οι οποίες επεξηγούν αυτές τις παραδοσιακές θεωρίες), δίνει σε οποιονδήποτε ομοιοπαθητικό τα πρακτικά εργαλεία και την εμπειρία του φάσματος των ασθενειών, τις οποίες μπορεί να θεραπεύσει η Ομοιοπαθητική. Η μελέτη της Ομοιοπαθητικής είναι από μόνη της μια αυτο-ανακλαστική άσκηση. Ο Γιώργος, ίσως και χωρίς να το γνωρίζει, αποκαλύπτει πτυχές των μαθητών του για τις οποίες μπορεί να μην έχουν καν επίγνωση. Η προσγειωμένη, ρεαλιστική και διασκεδαστική προσέγγισή του με κράτησε προσκολλημένη στον υπολογιστή και με έκανε να ψάχνω σαν πεινασμένη μέσα στα βιβλία μου. Είμαι βαθιά ευγνώμων στον Γιώργο και την ομάδα των ανθρώπων του, οι οποίοι κάνουν πραγματικότητα αυτόν τον εκπαιδευτικό κύκλο, όχι μόνο για το πλεονέκτημά το οποίο μου έδωσε, αλλά και για την εξέλιξη της ίδιας της Ομοιοπαθητικής.

Abby Takarabe BHSc

Έχω σπουδάσει Ομοιοπαθητική για πάνω από 14 χρόνια, όχι συνεχόμενα, και μπορώ να πω χωρίς δισταγμό ότι το e-learning, το οποίον προσφέρεται από την Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής ήταν μακράν το καλύτερο πράγμα στο οποίον έχω επενδύσει τον χρόνο και τα χρήματά μου.

Scott Nicholson

Κατά τη γνώμη μου, ο εκπαιδευτικός κύκλος e-learning είναι άριστος, συναρπαστικός και σε απορροφά, αντανακλώντας την ποιότητα της διδασκαλίας του Καθ. Γιώργου Βυθούλκα. Νομίζω ότι έχω μάθει περισσότερα σε δύο μήνες από ό,τι παλαιότερα σε δύο χρόνια.

John Whyte-Venables

Αγαπητέ Γιώργο, σε ευχαριστώ που μου έστειλες το link της νέας εξαιρετικής ιστοσελίδας σου. Αυτή είναι η άποψή μου από μία γρήγορη περιήγηση στην ιστοσελίδα. Είναι μια σημαντική συμβολή στη διεθνή Κλασική Ομοιοπαθητική και είμαι βέβαιος ότι θα αναφέρομαι συχνά σε αυτήν. Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος χρήσιμων πληροφοριών για τους ομοιοπαθητικούς σε όλο τον κόσμο σε αυτήν την εξαιρετική ιστοσελίδα σου, η οποία συνοψίζει την ολοκληρωμένη συμβολή σου στην Ομοιοπαθητική. Ο σχεδιαστής της ιστοσελίδας σας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και αυτή θα αποτελέσει ένα πολύτιμο ομοιοπαθητικό κεφάλαιο για πολλές δεκαετίες. Συγχαρητήρια για το μεγάλο σου επίτευγμα.

Dr. Brian Kaplan, MBBCh, FFHom

Κατ’ αρχήν, μου αρέσει πολύ αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Οι διαλέξεις είναι πηγή έμπνευσης, διδακτικές και εκπαιδευτικές. Νιώθω εμπιστοσύνη για ό,τι διδάσκεται και πραγματικά εκτιμώ την ειλικρινή και προσγειωμένη προσέγγιση του Γιώργου. Με κάνει να νιώθω το βάρος και τη σημασία της μελέτης και της σκληρής δουλειάς, οι οποίες απαιτούνται για να γίνει ένας καλός ομοιοπαθητικός. Το περιεχόμενο είναι καταπληκτικό, ιδίως με την υποστήριξη από τα βιβλία, τα οποία συνοδεύουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Αυτά τα βιβλία αποτελούν εργαλεία αναφοράς για τη μελέτη μου. Τα θεωρώ άριστα, τα διαβάζω και τα κατανοώ πολύ ευχάριστα. Ευχαριστώ!

Francesca Treasure

Οι διαλέξεις του Καθ. Βυθούλκα είναι πολύ εμπνευσμένες και εποικοδομητικές. Θεωρώ αυτό το e-learning εκπαιδευτικό πρόγραμμα ως μια βαθιά επανάληψη της ομοιοπαθητικής φιλοσοφίας. Με ενθαρρύνει στην ομοιοπαθητική δουλειά μου και μου δίνει μια σαφέστερη προοπτική.

Christina Abla

Είμαι αλλοπαθητική ιατρός και νέα στην Ομοιοπαθητική χωρίς καμία προηγούμενη γνώση/εμπειρία πριν ξεκινήσω αυτόν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Είμαι όμως πολύ πρόθυμη να μάθω και τελικώς να αρχίσω τη δική μου πρακτική σε εξωτερικούς ασθενείς. Έχω ήδη απολαύσει πολύ τα video.

May Moghbelpour

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια άλλη μια φορά για το υπέροχο, διδακτικό, εμπνευσμένο (στα Γερμανικά) σεμινάριο του Μαΐου/Ιουνίου! Είναι πάντα μια εξαιρετική πηγή για νέες ιδέες, νέες προσεγγίσεις και προτροπή για να αφιερώσει κάποιος ακόμη και την ζωή του στην άσκηση της Ομοιοπαθητικής. Μια άλλη μεγάλη πηγή έμπνευσης είναι το νέο σας βιβλίο σχετικά με τα "Επίπεδα Υγείας". Είναι πολύ καλογραμμένο και αποτελεί ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο για κάθε ομοιοπαθητικό. Προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην μελέτη των Επιπέδων Υγείας γενικότερα και δείχνει πώς να προσεγγίσουμε μια δύσκολη, περίπλοκη υπόθεση. Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι λεπτομερείς εξηγήσεις για το γιατί και πότε να “χρησιμοποιείται" το κάθε σύμπτωμα.

Martha Greiner-Jetha

Μου αρέσουν πάρα πολύ οι διαλέξεις του Καθ. Βυθούλκα! Αποτελούν πραγματική βοήθεια για μένα. Είναι ένας θαυμάσιος δάσκαλος και πιστεύω ότι διευρύνει το μυαλό μου προσφέροντας πολύ σαφείς πληροφορίες.

Dr. Alexandra Comanescu

Άρχισα αυτόν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα E-Learning και είναι φανταστικό. Είναι πολύ ενδιαφέρον και αφιερώνω όλον τον ελεύθερο χρόνο μου στο να ακούω μαθήματα και στο να διαβάζω τα βιβλία του Καθ. Βυθούλκα.

Alessia Ferretti

Κατ΄ αρχήν ευχαριστώ για αυτή τη συμπυκνωμένη γνώση. Ειδικά για ανθρώπους σαν εμάς που είμαστε τόσο μακριά, είναι μια πραγματική ευλογία. Αρχικά είχα κάποιες ανησυχίες ότι παρακολουθώντας το e-learning δεν θα είχα την ατμόσφαιρα της τάξης και αυτό μπορούσε να γίνει λίγο μονότονο κ.λπ. Τελικώς ένιωσα σαν να ήμουν σε αυτή την τάξη και αισθάνθηκα πολλές φορές ότι μεταφέρθηκα εκεί.

Suman Shyam

Κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μελετήσει κάποιος στις μέρες μας την κλασική Ομοιοπαθητική.

Mag. Reinhard Bichler

Απολαμβάνω εξαιρετικά το e-learning. Το να έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω το σύνολο της διδασκαλίας του Γιώργου είναι μια τελείως μοναδική ευκαιρία για μένα και αισθάνομαι ικανοποίηση που έχω την ευκαιρία να παρακολουθήσω την διδασκαλία με αυτόν τον τρόπο.

Birgit Hagley

Όλοι εμείς (από την Πορτογαλία) θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς και την ομάδα σας για την ουσιαστική συμβολή σας στην αναδιοργάνωση της Κλασσικής Ομοιοπαθητικής. Δεν υπάρχουν λέξεις που θα μπορούσαν να εκφράσει πραγματικά το θαυμασμό μας για το έργο που έχετε κάνει για την Κλασσική Ομοιοπαθητική!

Ana Tavares

Κάθε φορά που μαθαίνω για ένα φάρμακο από την εξαίρετη Materia Medica Viva σας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ζωή για το ό,τι υπάρχετε.

Raffaella Pomposelli

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη διδασκαλία σας. Εκτιμώ πραγματικά όλη τη δουλειά που κάνετε. Αυτό που είναι πραγματικά συγκινητικό είναι να παρατηρούμε τους σπουδαστές, οι οποίοι συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω video, να παρακολουθούν με άνεση τα περιστατικά. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για την πολύτιμη διδασκαλία την οποία μου παρείχατε.

Viveca Wilhelmsson

Αυτός το e-learning εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ήταν Το Καλύτερο Το Οποίο Έχω Κάνει Ποτέ!!! Δεν είναι μόνο επειδή είναι ένα μάθημα Ομοιοπαθητικής, το οποίο στην περίπτωση αυτή είναι το πρώτο που έχω παρακολουθήσει, αλλά σας εγγυώμαι ότι δεν έχω δει ποτέ μια πιο ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων e-learning. Είμαι κτηνίατρος και έχω κάνει πολλά e-Learning μαθήματα σχετικά με τον τομέα μου. Ποτέ έως τώρα δεν είχα την ευχαρίστηση να παρακολουθήσω έναν εκπαιδευτικό κύκλο όπου θα είχα την δυνατότητα να μελετήσω/παραλάβω τόσα πολλά βιβλία από τον Δάσκαλο Γιώργο Βυθούλκας, να δω/ακούσω τόσες πολλές διαλέξεις online οι οποίες πραγματικά σε κάνουν να νιώθεις σαν να ήσουν πάλι πίσω στο Πανεπιστήμιο, να έχω διαδραστικές γραπτές συνομιλίες με τον Συντονιστή του μαθήματος και τον ίδιο τον Γιώργο, και ποιος ξέρει με τι άλλο θα με καταπλήξετε !!! Είμαι τόσο χαρούμενος που αποφάσισα να εγγραφώ σε αυτά τα μαθήματα, τόσο σίγουρος ότι η ζωή μου ως κτηνίατρος θα έχει από τώρα και στο εξής μια διαφορετική προοπτική. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη διότι θα είναι και περισσότερο ικανοποιητική. Είναι σίγουρα ένας εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το οποίο μπορείτε να πείτε ότι η ζωή σας μετά έγινε εντελώς διαφορετική απ’ ότι ήταν πριν. Όπως στην Ομοιοπαθητική θα μπορούσαμε να πούμε "ποτέ καλύτερα από τώρα”, σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω το "για πάντα καλύτερα από τώρα" !!! Τα online video είναι σίγουρα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!! Έτσι αυτό από μόνο του είναι ένας επαρκής λόγος για ένα χρυσό μετάλλιο στα online μαθήματα. Ο Γεώργιος Βυθούλκας είναι πραγματικά εξαιρετικά καλός στην επικοινωνία και συνεπώς ένας πολύ καλός δάσκαλος, εξηγώντας τα «essentials» του κάθε φαρμάκου με έναν πολύ απλό αλλά συγχρόνως πολύ αποτελεσματικό τρόπο.

Juan Pablo Diaz Romero

Απολαμβάνω πολύ αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Μου αρέσει το γεγονός ότι μπορώ να παρακολουθήσω το μάθημα περισσότερες από μία φορές. Παρά το ότι η διδασκαλία είναι εξαιρετική, χρειάζεται χρόνος για να αφομοιώσει κάποιος τις έννοιες. Σας ευχαριστώ διότι μας δόθηκε αυτή η θαυμάσια ευκαιρία να σπουδάσουμε με την επίβλεψη ενός τόσο μεγάλου Διδασκάλου.

Shyamala Tadinada

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το πρόγραμμα E-Learning. Θεωρώ ότι είναι καλά οργανωμένο και ταυτόχρονα είστε ανοικτοί για να ακούσετε από τους σπουδαστές προτάσεις για βελτιώσεις. Εκτιμώ πραγματικά την σαφήνεια του Καθ. Βυθούλκα στη μετάδοση των πληροφοριών. Νιώθω ακόμη δέος για το ότι η καλή κλασσική Ομοιοπαθητική είναι τώρα διαθέσιμη σε τόσους πολλούς από εμάς, οι οποίοι ποτέ δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να πάνε την Ελλάδα για να λάβουν αυτήν την εκπαίδευση. Ξέρω ότι αυτό θα βοηθήσει στην εξάπλωση μια σωστής κατανόησης και άσκησης της Ομοιοπαθητικής και θα επαναφέρει την Ομοιοπαθητική σε μία καλή θέση στον κόσμο.

Juana Ayers

Έχω ήδη απολαύσει πάρα πολύ το πρόγραμμα και ελπίζω ότι θα υπάρξει περαιτέρω ανάλυση για τα φάρμακα και την διαχείριση των περιστατικών καθώς μου προκαλούν ακόμη σύγχυση ως ομοιοπαθητικό.

Golnar El Abd

Μου αρέσουν πάρα πολύ οι διαλέξεις του Καθηγητή Βυθούλκα! Αποτελούν πραγματική βοήθεια για μένα. Είναι ένας θαυμάσιος δάσκαλος και πιστεύω ότι διευρύνει το μυαλό μου, προσφέροντάς μου πολύ σαφείς πληροφορίες.

Prema Rajan

Απολαμβάνω εξαιρετικά το πρόγραμμα e-learning, και η ευκαιρία για sessions ερωτήσεων και απαντήσεων είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Παρακαλώ να ενημερώσετε τον Καθηγητή Βυθούλκα ότι εκτιμώ ιδιαίτερα τις πληροφορίες και ότι η σαφήνεια και η αίσθηση του χιούμορ του κάνουν αυτά τα μαθήματα πολύ ευχάριστα. Έψαχνα για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα όπως αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Sidney Vaello

Έχω απολαύσει πολύ τα video τα οποία έχω δει μέχρι τώρα και αισθάνομαι ότι είναι μια πολύ καλή επένδυση.

Alison Goss

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του προγράμματος e-learning γι' αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, την οποία προσφέρει σε εμάς τους αρχάριους να μελετήσουμε την Ομοιοπαθητική, καθώς και για την εξαιρετική ποιότητα της διδασκαλίας, της εποπτείας κ.λπ. Για μένα ήταν σημαντικό να κατανοήσω ότι ακόμη και αν ένα φάρμακο έχει ωφελήσει, το «στρώμα» της παθολογίας δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς και μπορούμε να επαναλάβουμε την θεραπεία, αν λόγω μίας πιθανής υποτροπής ο ασθενής δεν αισθάνεται καλά. Αυτή είναι μία πολύ σημαντική πληροφορία την οποία έμαθα μόνο στο τέλος των διαλέξεων.

Nadia des Courtis

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με αυτή τη διδασκαλία και είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα την απόφαση να παρακολουθήσω αυτό το πρόγραμμα. Παρόλο που είχα περάσει πολλά χρόνια προσπαθώντας να μάθω και να καταλάβω την Ομοιοπαθητική, συλλέγοντας γνώσεις από πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις, τελικά κατέληξα σε σύγχυση. Με τη διδασκαλία του Καθ. Βυθούλκα αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει δυνατότητα να δομήσω τη γνώση, την οποία έχω αποκτήσει έως τώρα, η οποία όμως τελικά φαίνεται ασαφής και αναξιόπιστη.

Anja Sterff

Είμαι πολύ ευχαριστημένη που παρακολουθώ τα μαθήματα. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία να μάθω Ομοιοπαθητική, μέσω Διαδικτύου. Αυτή είναι η γνώση που χρειάζονται όλοι.

Olga Dvorkina

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το πρόγραμμα e-learning. Αποτελεί την πλέον συναρπαστική εμπειρία μάθησης την οποία μπορεί να έχει ένας ομοιοπαθητικός.

Biljana Gjuroska

Μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι είναι πολύ καλά οργανωμένο.

Silvia Bruni

Θα ήθελα να εκφράσω τον βαθύτατο θαυμασμό και σεβασμό μου για τον Καθ. Γιώργο Βυθούλκα. Απολαμβάνω εξαιρετικά αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα. Παρά το ότι έχω ολοκληρώσει μια τριετή σειρά μαθημάτων Ομοιοπαθητικής, συνεχίζω ακόμη να θεωρώ αυτόν τον κύκλο μαθημάτων e-learning ως πολύ χρήσιμο και πολύτιμο.

Laurette Evans

Λατρεύω το πρόγραμμα. Μαθαίνω πολλά. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά να κατανοήσουμε τις πολλαπλές έννοιες της Ομοιοπαθητικής, μαθαίνοντας από το Organon και βρίσκοντας τα κατάλληλα φάρμακα. Θεωρώ ότι η έννοια της υγείας των ανθρώπων, στο σύνολο του σωματικού, συναισθηματικού και ψυχολογικού επιπέδου είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Valentina Karpov

Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από πρόγραμμα μέχρι τώρα και κυρίως από τις ζωντανές διαλέξεις. Η πρακτική μου έχει αρχίσει να εξελίσσεται, όσο μαθαίνω από το πρόγραμμα.

Lee Chewee Hoe

Είναι πραγματικά θαυμάσιο να διαβάζει κάποιος τα σχόλια !! Μου μένουν ακόμη μόνον 2 εβδομάδες μαθημάτων από τον 4ετή κύκλο μαθημάτων με τον Καθ. Βυθούλκα/Viveca Wilhelmsson στη Σουηδία. Έτσι ξέρω πολύ καλά για τι μιλάμε και συμφωνώ με κάθε σχόλιο. Σας ευχαριστώ για την υπέροχη αυτή εκπαίδευση. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το course και πάλι τον Ιούνιο!!

Päivi Barsk

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να είμαι σπουδαστής σας και να μάθω τον τρόπο σκέψης σας και πως προσεγγίζετε την Ομοιοπαθητική. Θα ήθελα να σας πω ότι τόσο τα αποτελέσματά μου όσο και η κατανόηση των περιστατικών των ασθενών μου, μετά τα μαθήματά σας, είναι πολύ καλύτερα.

Petr Zachariáš

Εξαιρετικό podcast. Πολύτιμα διδάγματα από έναν μεγάλο Δάσκαλο της Ομοιοπαθητικής. (σχετικά με το podcast μας στο I-Tunes) Θαυμάσιο! Είμαι ευτυχής διότι βρήκα αυτά τα podcasts για την Ομοιοπαθητική την οποία θεωρώ μία φυσική και ασφαλή Ιατρική. ο να πούμε ότι η ομοιοπαθητική είναι μια απάτη δείχνει μόνο άγνοια. Υπάρχουν πολλές χώρες και εκατομμύρια ανθρώπων οι οποίοι βασίζονται στην Ομοιοπαθητική για να θεραπεύσουν όλες τις ασθένειές τους. (Σχετικά με το podcast μας στο I-Tunes)

Manoj Radhakrishnan

Ονομάζομαι Dr. Krutik Shah από την Ινδία και ασκώ την Κλασσική Ομοιοπαθητική. Είμαι σπουδαστής σας και απέκτησα το Δίπλωμά μου από την Ακαδημία στην Ελλάδα. Αγαπητέ Κύριε, το να παρακολουθήσω τον εκπαιδευτικό κύκλο στην IACH, με επηρρέασε σημαντικά και προκάλεσε μία επανάσταση τόσο στην γνώση μου όσο και στην μέθοδο μου άσκησης της Ομοιοπαθητικής. Η καρδιά μου είναι γεμάτη με αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα όσα κάνετε για εμάς. Με την άδειά σας μπορώ να πω ότι είστε σαν ένα δένδρο, όπου ο ίδιος ο Θεός έχει χτίσει μια φωλιά. Και είστε επίσης σαν ένα δροσερό, καθαρό ρυάκι στο βουνό όπου τα μικρά ζώα όπως εμείς έρχονται να πιούν νερό. Η κόρη μου η οποία είναι δίπλα μου λέει "Πιες γνώση".

Dr Krutik Shah

Όταν ακόμη μάθαινα την «τέχνη της ομοιοπαθητικής» (προσπαθώντας να βρω τις σωστές/σχετικές πληροφορίες από τον ασθενή), θεώρησα τα βιβλία σας ως μία εξαιρετικά μεγάλη πρόκληση, με έκαναν να σκεφτώ πολύ για τον εαυτό μου καθώς τα σχόλιά σας προέρχονται από τη μακρά εμπειρία σας. Σας είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό.

Denish Clark

Αγαπητέ Γιώργο, ονομάζομαι Alex Leupen, είμαι ομοιοπαθητικός ιατρός στην Utrecht και συνάδελφος του Jan Scholten. Έγινα ομοιοπαθητικός χάρη στο βιβλίο σου το οποίο μετέφρασε στα Ολλανδικά ο Alfons Geukens. Υπήρξες πάντοτε μια πηγή έμπνευσης για μένα και την δική μου γενιά ομοιοπαθητικών γιατρών. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τη σοφία και τα μαθήματα σου.

Alex Leupen, Utrecht, Ολλανδία.

Οι διαλέξεις μέσω σου YouTube είναι ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσες.

Darren Grech

Είναι υπέροχο! Θα ήθελα να σας εκφράσω την απόλαυση και την ευχαρίστησή μου για το βιβλίο “Επίπεδα Υγείας». Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!

Nadia Kubasheva

Συγχαρητήρια! Συνεχίστε να είστε το εξαιρετικό ανθρώπινο ον, που κάνει πραγματικά τη διαφορά στον κόσμο και στις ζωές των ανθρώπων.

Tomaz Plibersek

ΣΣας ευχαριστώ πολύ για τα εξαιρετικά βιβλία σας στην Ομοιοπαθητική.

Chiyo Nohara

Έχω διαβάσει πολλά βιβλία του Καθ. Βυθούλκα, έχω ακούσει και παρακολουθήσει σε ηχητικά και video τις διαλέξεις του, οι οποίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα σας. Έχω πραγματικά εμπνευσθεί με την προσέγγιση του Καθ. Βυθούλκα και τις ως δώρο Θεού δεξιότητες και ικανότητές του. Σήμερα, ο Καθ. Βυθούλκας είναι σαν ένα λαμπρό αστέρι στο σκοτάδι της νύχτας, ο οποίος προσπαθεί να καθοδηγήσει την ανθρωπότητα προς την Κλασική Ομοιοπαθητική και τελικά στην πραγματική έννοια της ΥΓΕΙΑΣ.

Dr. Khawaja Asad

Είμαι ένας μεγάλος θαυμαστής σας. Μέσω των video σας έμαθα πολλά για την pulsatilla.

Ranjana Sharma

Ο ορισμός σας για την Υγεία αντανακλά την ολιστική άποψή σας. Μέσα από τον ορισμό σας, έχετε πράγματι διευρύνει την διάσταση της ομοιοπαθητικής πρακτικής. Είναι αποδεδειγμένο ότι η Ομοιοπαθητική μπορεί να θεραπεύσει τόσο ψυχικές όσο και σωματικές παθήσεις. Τώρα, οι ομοιοπαθητικοί ερευνητές θα πρέπει να βρουν πώς αυτή η ιατρική επιστήμη μπορεί να βοηθήσει την ανθρωπότητα να επιτύχει πνευματική πρόοδο. Είναι δυνατόν! Εφιστούμε την προσοχή σας προς αυτήν την κατεύθυνση.

Badal Majumdar

Μετά από την εποχή των έργων του Hahnemann, το E-learning σας έχει γίνει το πιο εντυπωσιακό εργαλείο για την προώθηση της Ομοιοπαθητικής και κατέχει μία τεράστια δυναμική στην εκπαίδευση.

Øyvind K. Nilsen

Αγαπητέ Καθ. Βυθούλκα, η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα σας είναι πραγματικά πολύ καλή. Το τμήμα e-learning είναι πραγματικό όφελος για τους μαθητές σας. Η εμπειρία σας αποτελεί μεγάλο δίδαγμα για μένα και σας ευχαριστώ που την μοιράζεστε μαζί μας.

Dr. Maharaja Siva Subramanian

Σας ευχαριστώ για τα μαθήματα, σας ευχαριστώ για την ομοιοπαθητική θεωρία, σας ευχαριστώ για τη μεθοδολογία, αλλά πάνω απ’ όλα για ένα πράγμα: την αληθινή προσέγγιση στην ανθρώπινη ζωή. Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης της διδασκαλίας και των σεμιναρίων σας, και όσο περνούσε ο χρόνος, εκτιμούσα όλο και περισσότερο την λεπτομερή παρατήρηση και την ευφυή ανάλυση σας, η οποία εμπλουτίζεται από την εμπειρία. Πιστεύω ότι για να είναι κάποιος ένας καλός «Θεραπευτής» όπως είστε εσείς, πρέπει να διαθέτει ένα βασικό ποιοτικό χαρακτηριστικό: Την ειλικρίνεια του να βλέπει τα πραγματικά γεγονότα χωρίς «εκπτώσεις όσον αφορά στην αλήθεια»!!

Prof. Ettore Manconi