main slider main slider main slider main slider

Μάθετε από τον Κορυφαίο Δάσκαλο Ομοιοπαθητικής

Μοναδική Ευκαιρία για μια Αποτελεσματική Μαθησιακή Εμπειρία

Το Μόνο Πρόγραμμα Ομοιοπαθητικής αναγνωρισμένο από Ιατρικά Πανεπιστήμια

Μάθετε Κλασική Ομοιοπαθητική από το Σπίτι σας

Καλωσόρισμα από τον Καθ. Γεώργιο Βυθούλκα

Αγαπητοί Ομοιοπαθητικοί και υποψήφιοι Σπουδαστές της Ομοιοπαθητικής,

Αυτό το Πρόγραμμα E-Learning παρουσιάζει τις γνώσεις και την 60χρονη εμπειρία μου πάνω στην Κλασική Ομοιοπαθητικά και την Ιατρική. Το προσφέρω με την ελπίδα ότι θα το εκλάβετε ως δώρο για να ενισχύσετε και ολοκληρώσετε την κατανόησή σας όσον αφορά αυτή τη θαυμαστή επιστήμη, την Κλασική Ομοιοπαθητική.

Αυτό το πρόγραμμα, πέραν του ότι περιέχει συζητήσεις και κατευθυντήριες οδηγίες για τη Θεωρία των Επιπέδων Υγείας, επεξηγήσεις της θεωρίας του Hahnemann και του Kent, Διαχείριση Περιπτώσεων και εκτεταμένη ανάλυσή τους, επίγνωση της βαθύτερης ουσίας (essence) των ομοιοπαθητικών φαρμάκων και διαφορική διάγνωσή τους, περιλαμβάνει επίσης τις ιδέες και τις σκέψεις μου που επεκτείνουν τις μεγάλες διδασκαλίες των προηγούμενων γενεών.

Ο στόχος αυτής της σειράς μαθημάτων είναι να δώσει σε κάθε ενθουσιώδη γιατρό και ομοιοπαθητικό τη βάση μιας στέρεης θεμελίωσης της Ομοιοπαθητικής, έτσι ώστε να μπορέσει να μεταφέρει αυτή την παραδοσιακή σοφία και γνώση στον μελλοντικό ορίζοντα της ιατρικής.

Η επιθυμία μου υπήρξε πάντοτε να διδάξω εκείνους τους ταλαντούχους ανθρώπους που ενδιαφέρονται βαθιά για την υγεία και την ευημερία και βοηθούν να μειωθεί ο πόνος των ανθρώπινων δεινών. Καθηγητής Γεώργιος Βυθούλκας


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ E-LEARNING

Το E-Learning είναι ένα ακαδημαϊκό, on-line πρόγραμμα βασισμένο στα υψηλότερα εκπαιδευτικά standards, σύμφωνα με τις αρχές του Samuel Hahnemann.

Περιέχει τις ακόλουθες ενότητες: Θεωρία, Materia Medica, Repertorization, Ερωτήσεις και Απαντήσεις, Ειδικά Θέματα, Περιπτώσεις και Ανάλυσή τους, Επίπεδα Υγείας.

Παράλληλα με κάθε βίντεο/διάλεξη, υπάρχουν υποδείξεις των αποσπασμάτων των βιβλίων των Hahnemann, Kent και Βυθούλκα, που αντιστοιχούν στην κάθε διδασκαλία και τα οποία πρέπει να μελετήσουν οι μαθητές.

Η νέα και πρωτοποριακή θεωρία των Επιπέδων Υγείας θα επιτρέψει στους μαθητές να κατανοήσουν σε βάθος τη διεργασία που περνά ο ασθενής τους και θα καταλάβουν πότε να εφαρμόσουν ομοιοπαθητική αγωγή, σε ποια δυναμοποίηση, πόσο συχνά να την επαναλαμβάνουν και τι να αναμένουν ως αντίδραση. Θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη μακροχρόνια θεραπεία πολλών περιπτώσεων, τον τρόπο με τον οποίο ο Καθηγητής Γεώργιος Βυθούλκας λαμβάνει το ομοιοπαθητικό ιστορικό της περίπτωσης, πώς την αναλύει και πώς συνθέτει τις πληροφορίες προκειμένου να βρει το σωστό φάρμακο, ποιες στρατηγικές χρησιμοποιεί για να καταλήξει στη συνταγογράφηφη και πώς διαφοροδιαγιγνώσκει τα φάρμακα.

Μερικές από τις λειτουργίες του Προγράμματος των Μαθημάτων είναι: Ο Συντονιστής/ Εκπαιδευτής – Ερωτήσεις σε κάθε βίντεο/διάλεξη - Online Δοκιμασίες- Τελικές Online Εξετάσεις – Εκτεταμένες Σημειώσεις- Αποσπάσματα των Βιβλίων των Hahnemann, Kent και Βυθούλκα παράλληλα με κάθε βίντεο/διάλεξη – Βιβλία χωρίς χρέωση – Φόρουμ για ερωτήσεις μαθητών – λειτουργία αναζήτησης για λέξεις ή φράσεις εντός του φόρουμ. Ο Kαθ. Γεώργιος Βυθούλκας ομιλεί στα Αγγλικά και το πρόγραμμα διατίθεται με υπότιτλους στην Αγγλική, Ισπανική, Ρωσική, Πορτογαλική, Ρουμάνικη, Ελληνική, Ιταλική, Γαλλική, Γερμανική, Αραβική, Τούρκικη και Βουλγάρικη γλώσσα. Αποτελείται από 300 ώρες βιντεοσκοπημένων και ηχογραφημένων (audio) αρχείων, 300 ώρες μελέτης και 150 ώρες κλινικής πρακτικής (σύνολο: 750 ώρες).

Η διάρκεια του Προγράμματος των Μαθημάτων είναι 2 έτη.

Ο κύριος σκοπός μας είναι να διαδώσουμε αυτή την υπέροχη θεραπευτική μέθοδο παγκοσμίως και επίσης να εκπαιδεύσουμε τους υποψήφιους μαθητές μας σύμφωνα με τα καλύτερα εκπαιδευτικά και επιστημονικά πρότυπα.

Στον Καθηγητή Βυθούλκα απονεμήθηκε το Βραβείο Right Livelihood Award (Εναλλακτικό Βραβείο Νόμπελ) του 1996, σύμφωνα με την εξής απόφαση:

«…για την εξαιρετική συνεισφορά του στην αναβίωση της ομοιοπαθητικής γνώσης και στην εκπαίδευση των ομοιοπαθητικών σύμφωνα με τα ύψιστα πρότυπα». "

Στον Καθηγητή Γ.Βυθούλκα απονεμήθηκε το βραβείο Right Livelihood Award (Alternative Nobel Prize) το 1996, σύμφωνα με την απόφαση:

"... για την εξαιρετική συμβολή του στην αναβίωση της ομοιοπαθητικής γνώσης και στην εκπαίδευση των ομοιοπαθητικών σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα".

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΘ. ΒΥΘΟΥΛΚΑ

ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ TESTS ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΡΟΥΜ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

ONLINE MATERIA MEDICA

ONLINE ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ SMART DEVICES

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΘ. ΒΥΘΟΥΛΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘ. ΒΥΘΟΥΛΚΑ

Γιατί να σπουδάσετε μαζί μας

 • Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΛΗΨΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΜ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ, ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
 • ΠΑΝΩ ΑΠΌ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
 • ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΥΣΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘ. Γ. ΒΥΘΟΥΛΚΑ
 • ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ
 • ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
 • ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ
 • ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΑΚΑΔΗΜΑЇΚΗ ΥΛΗ
 • ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ
 • ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ
 • ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ 
 • ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΥΝTOΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
 • ΔΙΠΛΩΜΑ
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ
 • ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΩΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΕΛΟΣ
 • ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΌ FORUMS

Our Latest

ΣΧΟΛΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

Σας αρέσουν αυτά που μαθαίνετε; Ξεκινήστε σημερα!