ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο εκπαίδευσης στην Κλασική Ομοιοπαθητική, ώστε αυτοί που θα το παρακολουθήσουν να μπορούν να το αφομοιώσουν και να το κατανοήσουν. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την κλινική άσκηση αυτών που θα σπουδάσουν την Κλασική Ομοιοπαθητική.

1. Συντονιστής του Προγράμματος Μαθημάτων.. Ο Συντονιστής απαντά στις ερωτήσεις σας στο Φόρουμ, παρακολουθεί την πρόοδό σας, βαθμολογεί τις δοκιμασίες και ανασκοπεί τις περιπτώσεις σας στο τέλος του προγράμματος.

2. Διοικητική και Τεχνική Υποστήριξη. Διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις συνήθεις εργάσιμες ώρες 9π.μ. έως 5μ.μ. διαμέσου του Φόρουμ και μέσω του email elearning@vithoulkas.com  

3. Εκτενείς Σημειώσεις σε μορφή pdf, παράλληλα με κάθε βιντεοσκοπημένη διάλεξη Θεωρίας και Materia Medica που παρέχουν μία περίληψη και/ή τα κύρια σημεία κάθε διάλεξης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσθέσετε τις δικές σας σημειώσεις κάτω από κάθε βίντεο.

4. Αποσπάσματα από τα βιβλία των Hahnemann, Kent και Βυθούλκα παρέχονται με κάθε βιντεοσκοπημένη διάλεξη, προκριμένου να οργανώσετε τη μελέτη σας και να εξερευνήσετε σε βάθος τα μαθήματα.

5. Ασκήσεις Αυτοαξιολόγησης και Δοκιμασίες στο τέλος των εκπαιδευτικών Ενοτήτων παρέχονται προκειμένου να αξιολογήσετε την κατανόησή σας των μαθημάτων γενικά και να δείτε τι χρειάζεται να μελετήσετε περισσότερο σε βάθος. Οι Δοκιμασίες είναι υποχρεωτικές για σπουδαστές που θέλουν να προχωρήσουν στις Τελικές Εξετάσεις.

6. Online Τελικές Εξετάσεις.  Δεν είναι ανάγκη να ταξιδέψετε στην Αλόννησο για να συμμετέχετε στις Τελικές Εξετάσεις. Έχουμε οργανώσει ένα εξειδικευμένο σύστημα εξετάσεων που μπορούν να διενεργηθούν online από το σπίτι σας.

7. Φόρουμ. Όλοι οι σπουδαστές αναρτούν τις ερωτήσεις τους στο Φόρουμ του E-learning και λαμβάνουν απαντήσεις από τον Συντονιστή. Το φόρουμ αποτελεί επίσης μια πολύτιμη βάση δεδομένων ερωτήσεων και απαντήσεων, στις οποίες μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λέξεις ή φράσεις.

8. Οδηγός Μελέτης και Εγχειρίδιο. Ένας Οδηγός Μελέτης και Εγχειρίδιο για το Πρόγραμμα Μαθημάτων παρέχεται στους σπουδαστές, προκειμένου να τους καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

9. Τα βίντεο είναι πλέον προσβάσιμα από φορητές συσκευές (smartphones, tablets). 

10. Τα βιβλία του Καθ. Βυθούλκα δίδονται δωρεάν, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν εξόδων μεταφοράς. Ελέγξτε τις ενότητες "Συνδρομές και Χρεώσεις" για τους όρους που ισχύουν.

11. On Line Materia Medicas και Όργανον στο www.vithoulkas.com . Materia Medica των Boericke, Kent, Allen, Farrington, Dunham, Nash, καθώς και κάποια ομοιοπαθητικά φάρμακα από τη Materia Medica Viva και το Όργανον του Hahnemann https://www.vithoulkas.com/learning-tools/online-materia-medica και https://www.vithoulkas.com/learning-tools/organon/organon-hahnemann

12. Αναζήτηση στα Βιβλία του Καθ. Βυθούλκα. . Δημιουργήσαμε μια χρήσιμη και συναρπαστική λειτουργία προκειμένου να αναζητείτε λέξεις ή φράσεις στα βιβλία του Καθ. Γεωργίου Βυθούλκα https://www.vithoulkas.com/learning-tools/searching-books