ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1. Συντονιστής του Μαθήματος

Ο συντονιστής ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις σας στο Forum, παρακολουθεί την πρόοδό σας, βαθμολογεί τα τεστ, επιθεωρεί τα περιστατικά που υποβάλλετε στο τέλος του διετούς προγράμματος

 

2. Διαχειριστική και Τεχνική Υποστήριξη

Παρέχεται από Δευτέρα ως Παρασκευή σε ώρες γραφείου, από τις 9:00 π.μ. ως τις 6:00 μ.μ. μέσω του Forum και μέσω αποστολής email στη διεύθυνση elearning@vithoulkas.com

 

3. Εκτενείς Σημειώσεις σε μορφή PDF παράλληλα με κάθε video Θεωρίας και Materia Medica, παρέχοντας την περίληψη και σημεία κλειδιά της διάλεξης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσθέσετε τις δικές σας σημειώσεις κάτω από κάθε video.

      

 

4. Αναφορές σε κεφάλαια και σε σελίδες από βιβλία των Hahnemann, Kent και Βυθούλκα με κάθε video ώστε να οργανώσετε τη μελέτη σας και να εμβαθύβετε στο μάθημα.

 

5. Ερωτήσεις για κάθε video Θεωρίας και Materia Medica με σκοπό να αξιολογήσετε κατά πόσο έχετε κατανοήσει τη διάλεξη.

 

6. Tests και ασκήσεις αυτοαξιολόγησης στο τέλος κέθε εκπαιδευτικής ενότητας ώστε να αξιολογήσετε κατά πόσο έχετε κατανοήσει τη διάλεξη γενικά αλλά και να δείτε τι χρειάζεται να μελετήσετε σε περισσότερο βάθος.

Κάποια από τα tests είναι υποχρεωτικά για τους μαθητές, οι οποίοι θέλουν να προχωρήσουν με τις Τελικές Εξετάσεις.

 

7. Online Τελικές Εξετάσεις

Δεν είναι υποχρεωτικό να ταξιδέψετε στην Αλόννησο για να πάρετε μέρος στις Τελικές Εξετάσεις. Έχουμε οργανώσει ένα ειδικό σύστημα εξετάσεων, το οποίο μπορεί να γίνει online από το σπίτι σας.

 

8. Forum

Όλοι οι μαθητές μπορούν να αναρτήσουν τις ερωτήσεις τους στο E-learning Forum και να λάβουν απάντηση από το συντονιστή. Το Forum είναι μια πολύτιμη βάση ερωτήσεων και απαντήσεων, στην οποία μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τη χρήση λέξεων ή φράσεων.

 

9. Τα βιβλία του Καθ. Βυθούλκα αποστέλλονται δωρεάν και με δωρεάν μεταφορικά.

Δείτε το παράρτημα "Δάδακτρα" για τις προϋποθέσεις που ισχύουν.

 

10. Τα videos είναι πλέον προσβάσιμα από κινητές συσκευές (smartphones, tablets)

Τα videos είναι πλέον προσβάσιμα από κινητές συσκευές (smartphones, tablets). Οι συσκευές της Apple (iPhone, iPad) έχουν δοκιμαστεί εκτενώς. Οι συσκευές Android δεν υποστηρίζονται πλήρως προς το παρόν, αλλά οι πιο πρόσφατες συσκευές (από το 2013 ή νεότερες) λειτουργούν χωρίς ειδικές ROMS.

 

11. OnLine Materia Medicas and Όργανον στο www.vithoulkas.com

Μπορείτε να βρείτε στην σελίδα www.vithoulkas.com Materia Medica του Boericke, Kent, Allen, Farrington, Dunham, Nash, κάποια φάρμακα από τη Materia Medica Viva και το Όργανον του Hahnemann

 

12. Αναζήτηση στα Βιβλία του Καθ. Βυθούλκα

Έχουμε δημιουργήσει ένα χρήσιμο και συναρπαστικό εργαλείο ώστε να μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με χρήση λέξεων ή φράσεων στο περιεχόμενο των Βιβλίων του Καθ. Γεωργίου Βυθούλκα.